ENGLISH VERSION
  START
  FOTO
  VÅRA DJUR
  SAM
  DON
  JULIE
  PÄLSVÅRD
  SJUKDOMAR
  NEWF. SJUKDOMAR
  OM NUFFEN
  VATTENHUNDEN
  ATT TÄNKA PÅ
 RASSTANDARD
  KLIPPA NF ÖRON
  KLIPPA NF TASSAR
  MINNE AV BONITO
  MINNE AV DANNY
 " HOW COULD YOU"
 
Jaha vem är då Julie? Jo det är en liten flick-katt som själv har valt var hon vill bo :o) Kanske det senaste på djur fronten; låt djuren själv bestämma vem dom vill ha som ägare ;o)Julie blev övergiven av sin mamma när hon endast var några veckor gammal. Ensam och sjuk låg hon ute på ett öppet fält medan stora fåglar försökte ta henne.En granne till oss berättade för mig att där låg en liten svart kattunge ute på fältet och att jag skulle se upp så att mina hundar inte fick tag i henne, hon kunde ju vara sjuk och full av sjukdomar som han sa.
Jag gick ut, men kunde ej finna henne, jag tänkte hur som helst leta iaf och inte låta henne ligga där och lida.
Jag gav upp då jag inte fann henne efter en timme, antagligen hade en fågel tagit henne tänkte jag, hon var ju så liten och späd.Senare samma dag när vi gick ut, la Don benen på ryggen och stack iväg allt vad han kunde; han hade fått syn på henne!


Ska kanske berätta att Don AVGUDAR kattungar och att det inte är första gången som han har kommit dragandes hem med en liten misse ;o) Min syster fick en av Don's räddningskatter ;o) [Se Spöket i Galleriet under kompisar.]


-Dooooooonnn stannnna för f-n!!!! ;o) Men nix, inte när en liten misse behöver mig.
Jag ser hur Don böjer sig ner och tar den lilla vettskrämda kissen i munnen och mycket stolt går han mig till möttes - Sam rusar fram, men vet att Don för sitt liv aldrig kommer att släppa missen, så Sam tappar genast intresset - Don är en fjolla enligt Sam och kommer så alltid att förbli i hans ögon, han är den coole som inte håller på med sånt trams ;o)
Jag får missen av Don, ska kanske också säga att Don är ytterst varsam och skulle ALDRIG göra en katt illa..


Vi går hem med den lilla missen och för att kunna undersöka den utan att Don får ett nervsammanbrott, låser jag in mig i ett rum. Katten är ok, men mycket undernärd.

Jag behandlar katten och ser till att den får vård. Den största omvårdnaden står dock Don för som ej lämnar kissen mer än de stunder vi är tvungna att gå ut ;o)


Å även idag när Julie är en vuxen misse, så är hennes mamma fortfarande Don i hennes ögon ;o)