ENGLISH VERSION
  START
  FOTO
  VÅRA DJUR
  SAM
  DON
  JULIE
  PÄLSVÅRD
  SJUKDOMAR
  NEWF. SJUKDOMAR
  OM NUFFEN
  VATTENHUNDEN
  ATT TÄNKA PÅ
 RASSTANDARD
  KLIPPA NF ÖRON
  KLIPPA NF TASSAR
  MINNE AV BONITO
  MINNE AV DANNY
 " HOW COULD YOU"
 

S*Palinos Danny de vito


Fader: S*Palinos Amazing Face
Moder: Anjore´s Wendy Wedding


Danny en Chinchillakatt.Han är en fruktansvärt snäll och go katt och så gudomligt söt!


Det var egentligen inte meningen att jag skulle ha en raskatt för jag tycker att bondkatter är lika fina och lika mycket värda för mig som vilken annan katt som helst.
Men på något sätt, så var jag väldigt nyfiken på Chinchillakatter.


Jag tittade mig runt och en dag fick jag syn på Danny! Jag blev helt såld.- han var så himla söt, han liknade en liten snöbolle med två små prickar på.


Uppfödarna som hade Danny var underbara människor och man förstod på dem att de verkligen brydde sig om vart han skulle hamna dessutom var dom heller inte såna som bara avlar för pengarnas skull, som tyvärr en hel del andra!

Danny och Bonito blev världens bästa vänner å Danny tog som uppgift att alltid försvara Bonito mot allt som kunde innebära en fara för honom ;o)Det värsta med Danny är att han inte drar sig för mycket, många gånger har jag fått ta hand om Danny om våra hundar har flugit ihop, han hoppar genast på dom nämligen och blir rent hysterisk.


Dom få gånger som Bonito har råkat i bråk med någon annan hund har Danny alltid hoppat in i slagsmålet och kämpat för Bonitos skull :o) Faran är ju att de tar tag i honom och ruskar till honom lite och gud vet vilka skador det kan bli.

Så Danny är den man först måste tänka på vid ett bråk, för han tvekar inte att sig i leken ge..

Danny och min fågel Zitto blev också vänner ;o)Annars är Danny väldigt hundpräglad, han är mer hund än katt. Han sover hos sina hundar, dom tvättar honom och är väldigt måna om honom.


Sam och Danny har varje kväll en lek som går ut på att Sam trycker på Danny med sin tass och till slut blir Danny arg och klipper till honom - till Sams stora glädje ;o) Han älskar att reta upp Danny, men är samtidigt rädd för hans vassa klor!!


Danny är enormt social av sig. Så fort det kommer någon och hälsar på sitter han genast i deras knä.
Jag kan bara säga gott om Danny, han är lätt att ha och göra med, jag badar och borstar honom och han bara njuter av det. En glädje att få ha honom i mitt liv.
Jag älskar dig min lilla katt!!


"Danny somnade in 2002 på nyårsafton - han finns för alltid i våra hjärtan och saknaden går inte att beskriva...! Hoppas du är med Bonito nu min lilla katt - älskar dig oändligt mycket! "