ENGLISH VERSION
  START
  FOTO
  VÅRA DJUR
  SAM
  DON
  JULIE
  PÄLSVÅRD
  SJUKDOMAR
  NEWF. SJUKDOMAR
  OM NUFFEN
  VATTENHUNDEN
  ATT TÄNKA PÅ
 RASSTANDARD
  KLIPPA NF ÖRON
  KLIPPA NF TASSAR
  MINNE AV BONITO
  MINNE AV DANNY
 " HOW COULD YOU"
 
Här skulle jag kunna skriva en hel bok, för så många jag älskar finns ej här längre.

Först min pappa och sen min mamma, men ni finns för alltid inom mig. Jag älskar er oändligt, obeskrivligt mycket. Ni var mitt allt och en dag ska vi ses igen- för mig finns det inga farväl.


Bonito!
Min underbara älskade hund. En Amerikansk cockerspaniel och det sötaste jag någonsin sett.
Jag fick honom utav mamma när pappa hade gått bort. Du blev livet, ljuset och hoppet i mörkret, du var den som fick en på andra tankar.

Världens snällaste hund, här med min fågel Zitto..

En gång när min syster och jag var ute och gick rymde du och stack till några som stod och fiskade, du dök ner i deras ryggsäckar och slet upp deras smörgåsar till deras häpna miner :o)


Eller den där gången som jag hade bjudit hem några kompisar på crepes, allt var dukat och klart, - så ringde de på dörren och jag öppnade - efter 1 minut, det tog inte längre kom jag att tänka på dig, och när jag springer in i vardagsrummet ser jag dig slukar den sista jättevarma crepsen.. suck.men vi hade i alla fall vinet kvar ;o)När jag flyttade hemifrån var jag ganska så mörkrädd och inbillade mig allt möjligt otäckt när jag skulle gå och lägga mig ;o)
Men jag hade ju dig, trodde jag och tittar på dig och ser att du darrar som ett asplöv :o) och som till slut hoppar upp i min säng av ren rädsla;o) Då försvann mitt sista mod ;o)


Det slutade med att vi ännu en gång fick gå hem till min syster mitt i natten, och fråga om vi fick sova där ;o)

Aldrig förstod du vitsen varför Sam skulle gå i alla vattenpölar ;o)

Men nu är mamma också hos dig... och du var också hennes lilla ljus, så jag vet att du har det bra. Du är säkert glad, mätt, dina ben och rygg gör inte ont längre.

En dag ska vi busa, leka, kela, äta, vara tillsammans igen, men till dess får jag stå ut..


Jag älskar dig min finaste lilla vän..